Karriär

Join the team

WCOMs medarbetare är ett sammansvetsat team som alla brinner för det vi gör. Hos oss är allas synpunkter, tips och råd viktiga. Du kommer oftast att få arbeta med den senaste tekniken. Dels för att det är så roligt att ligga i framkant men också för att våra kunder ska få den modernaste och mest framtidssäkra tekniklösningen. Hos oss kommer du att spela en central roll och möjlighet att utvecklas tillsammans med ett kompetent team i en inspirerande miljö.

Söker du en ny karriär inom IT? Teama upp med oss och hjälp till att ge företag och verksamheter något de verkligen har behov av. Vi tror på idén att samla de branchbästa IT-konsulterna på ett och samma ställe. Nämligen hos oss på WCOM!

Här utvecklas du genom att hantera stora som små projekt. Vi finns med som partner till IT-avdelningar hos flera av de största företagen i Sverige. Du får chans och tillfälle att spela en viktig roll och exponera dina kunskaper hos dessa.

Vill du jobba bland branchens bästa IT-konsulter? Tveka inte att höra av dig.

Just nu söker vi:

Senior Fullstackutvecklare

Bli en del av WCOM där du får möjlighet att leda utvecklings- och kundprojekt inom ditt kompetensområde. Vi har utvecklats kraftigt de senaste åren och är i fortsatt tillväxtfas. Tillsammans med ett sammansvetsat development-team som ständigt jobbar för att ligga i framkant, kommer du bidra med att våra kunder har tekniska lösningar som är både moderna och framtidssäkra. Är du vår nästa fullstackutvecklare?

Om rollen
Som fullstackutvecklare på WCOM kommer du att arbeta med nyutveckling såväl som vidareutveckling av befintliga system. Du ingår i ett lyhört team där man får ett stort inflytande genom att nätverka internt, sprida kunskap och motivera övriga programmerare gällande produktutveckling, teknikval och arbetssätt.

Vem är du?
Vi tror att du har ett genuint teknikintresse och är fortsatt nyfiken trots din långa erfarenhet. Du trivs av att jobba i team och att samarbeta samtidigt som du är självgående och gillar ansvar. Vid behov ser vi gärna att du är på kontoret i Göteborg, samt har goda svenskkunskaper i tal och skrift.

För att trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet av:

 • .NET Core / .NET 5
 • SQL Server
 • React eller Angular
 • DevOps metoder och verktyg
 • Cloud PaaS – Azure, GCP eller AWS

Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av:

 • Azure DevOps
 • Cloud IaaS

Låter detta intressant? Vill du bli en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, tveka inte att söka redan idag!  

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Rickard Wanderydz på ricwan@wcom.se
 eller 0705-557877

Din personlighet

Som person är du teknisk innovativ, utvecklingsorienterad, affärsmässig och ser som vi på WCOM en stor nytta med att skräddarsy lösningar för kunden genom att till så stor del som möjligt utnyttja, vidare utveckla eller anpassa kundens befintliga lösningar. Vi erbjuder en spännande och kreativ miljö, flexibilitet och engagerade människor. Vi är en liten organisation som har otroligt kul tillsammans och som delar på framgångar och motgångar.

DEVOPS – Cloudspecialist

Om rollen
Som DevOps – Cloudspecialist hos oss kommer du att arbeta med en stor bredd av tjänster, projekt, och kunder. Du har troligen bakgrund som utvecklare och är van att hantera molntjänster inom Microsoft Azure. Du känner dig hemma i DevOps-världen i gränslandet mellan utveckling och drift. Du kommer aktivt jobba med arkitektur, migrering och nyuppsättning av kundens infrastruktur och miljö.

Vem är du?
Du är en noggrann och strukturerad person som drivs av att metodiskt lösa problem och förstår vikten av att engagera dig i kunden. Vi tror att du på ett framgångsrikt sätt lyckas förena ditt tekniska kunnande med din sociala talang för att på bästa sätt ge en god service till användarna. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kommer företrädesvis jobba från vårt centrala kontor i Göteborg.

För att trivas i denna roll vill vi att du har erfarenhet av

 • Azure
 • DevOps/Automation
 • Pipelines, Deployment
 • Infrastruktur
 • Powershell

Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av:

 • Bicep
 • Kubernetes
 • GitOps

Låter detta intressant? Vill du bli en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Ansök redan idag! 
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Rickard Wanderydz på ricwan@wcom.se
 eller 0705-557877

Din personlighet

Vi värdesätter din praktiska kunskap och erfarenhet mer än din formella utbildning. Du har ett brinnande intresse för IT och Teknik och tycker det är roligt att jobba med många olika tekniker. Som person är du självgående, strukturerad och stresstålig. Du gillar att arbeta självständigt och är driven av att metodiskt lösa problem. Du har också förstått vikten av att engagera dig i kunden och är 100% dedikerad kunden när det gäller. Vi erbjuder en spännande och kreativ miljö, flexibilitet och engagerade människor. Vi är en liten organisation som har otroligt kul tillsammans och som delar på framgångar och motgångar.