om WCOM

Utveckla er verksamhet

Bolaget har utvecklats mycket starkt de senaste åren, vad gäller antal anställda, omsättning, samlad kompetens och teknik. Vår styrka är allt från strategisk rådgivning, projektledning, utveckling och konsulttjänster till mindre anpassningar eller komplett skräddarsydda lösningar.

Åt våra kunder tillhandahåller vi målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna konsulter. Vi urskiljer oss från andra leverantörer genom att vi ”är” hela eller delar av IT-avdelningen och jobbar enbart med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetskunskap. Vi arbetar inte som uthyrda resurskonsulter utan utgår oftast från vårt kontor i Göteborg där vi jobbar i team mot kund i en optimal miljö.

Vi går in på varje nytt uppdrag med ett nyfiket tankesätt och med inställningen att ingenting är omöjligt så länge man försöker. Skillnaden emellan WCOM och andra leverantörer är att vi kan vara antingen hela eller bara en del av eran IT-avdelningen. 

Vi arbetar aldrig som resurskonsulter, utan utgår istället från vårt kontor i Göteborg där vi kan samla våra konsulter och jobba på bl.a. kundlösning och strategisk rådgivning direkt med dig som kund, i en optimal miljö.

Join our team

Vi söker alltid kompetenta medarbetare till att bli en del av vår familj.

Möt våra grundare

Rickard Wanderydz

Rickard Wanderydz

Rickard är en av grundarna till WCOM och har över 25 år i IT-branschen och han brinner för arkitektur, cloudtjänster, effektivisering, managering och automatisering.

Tobias Andersson

Tobias Andersson

Tobias, även han en av grundarna av WCOM. Senior developer och arkitekt, ansvarar för systemutveckling.

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Vår tredje delägare, Mattias, är även han systemarkitekt, Microsoft MVP och ansvarig för de systemlösningar WCOM levererar.