Zinzino kundcase

20 år som IT-partner

Vi har varit med företaget Zinzino i närmare 20 år som en del av deras IT-avdelning, och vi jobbar hårt i vårt dagliga samarbete för att leverera både systemutveckling och systemdrift på bästa möjliga sätt.

Som IT-partner har vi nästan daglig kontakt med våra kunder.

Zinzino’s historia och framgång

Zinzino AB är idag ett av Sveriges största företag. Zinzino grundades 2005 av Find Ørjan Sæle och i början så var deras enda produkt kaffe ifrån det utländska kaffehuset Rombouts & Malongo. Men så i 2013 så lanserade de en av deras kommande huvudprodukter, Balance Oil. Vilket är ett sorts kosttillskott baserat på fiskolja och olivolja. Produkten kom att bli en av deras mest välkända produkter.

I samband av lanseringeen av Balance Oil så köpte Zinzino även upp det Norska företaget BioActive Foods AS, med syfte att påvisa, genom medicinska tester, de positiva effekterna som kommer från ett dagligt intag av fettsyror och kosttillskott.

”Idag har Zinzino över 200 anställda, kontor i sju länder och är ett företag noterat på den amerikanska börsen. ”

Microsoft Azure och WCOM

Idag så är vi med Zinzino och driftar deras cloud-lösning i Microsoft Azure, men vi har varit med Zinzino en mycket lång tid som deras outsourcade IT-avdelning.

Azure’s molnplattform innehåller över 200 molntjänster och produkter. Ett “moln” där man lagrar och distribuerar information via datacenter som finns på flera platser i världen. Detta gör så att informationen kan laddas snabbare, och för många företag så har molntjänster växt till att bli affärskritiska lösningar som bara ska fungera.

Idag har Zinzino över 200 anställda, kontor i sju länder och är ett företag noterat på den amerikanska börsen och vi är stolta över att arbeta tillsammans med Zinzino på deras projekt, och att få uppleva nya spännande utmaningar som vi tar oss på och löser.

Er outsourcade IT-avdelning

Som er outsourcade IT-avdelning hjälper vi er med allt inom molnet och Cloud-lösningar, servrar och databaser inom Azure, AWS, Google Cloud och mycket, mycket mer. Läs mer om vad vi erbjuder nedan.

  • Systemutveckling. Denna processen handlar mestadels om att lösa affärssystem som tar emot information, ordrar och beställningar på ett system i en dator. Normalt sätt i processen så skriver man först en strukturerad kravspecifikation på systemet. Sedan genomför man systemeringen av det, programmerar det, och testar & driftsätter. Ett affärssystem är ofta en typ av mjukvara som hjälper er att hålla koll på och mäta allt från; försäljning, inköp, personal, uppgifter som ska göras, konversationer på sociala medier, överblick på utgifter, lager, konversationer i teamet, data säkerhet och mycket mer. Men vi kan också lösa enstaka lösningar inom C# till T-SQL till webbutveckling.
  • Systemdrift. Denna processen handlar om att fortsätta ta hand om & jobba med tekniska system. Vi kan övervaka system så att ingenting går snett. Sammanfattat så hjälper till med allt inom IT. Support, installation, klienter, servrar och nätverk.
  • Projektledning. Vi kan också vara hela din IT-avdelning eller en del av den. Allt efter era behov.

 

 

Vill du veta mer?

Kundcase

Smarteyes: Från Vision till Verklighet

Smarteyes kom till oss med ett koncept presenterat över en lunch. Deras vision var tydlig. Smarteyes skulle satsa på design snarare än att vara en traditionell optikerkedja och hade målsättningen att bli den mest rekommenderade optikern.

Vill du prata med en projektledare?

.....